В Ірпінській міськраді провели термінову нараду з приводу коронавірусу

Photoeditorsdk Export (93)

Керівництво Ірпеня провело оперативну нараду з очільниками медицини та освіти регіону з приводу ситуації, яка склалася у зв’язку з загрозою поширення коронавірусу. Про це повідомив в. о. міського голови Андрій Літвинов. За його словами, на завтра заплановане засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, під час якого прийматиметься рішення щодо карантину в освітніх закладах та інших протиепідемічних заходів.

«Провели термінову нараду з керівниками первинної, вторинної медицини та освіти щодо коронавірусу 2019-nCoV. Чекаємо на постанову уряду», – написав Андрій Літвинов на своїй сторінці у фейсбуці.

«Завтра на 15.00 запланована комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій з усіма міськими службами, закладами освіти, культури, керівництвом АТП та «Укрзалізниці». Приймемо рішення щодо карантину в закладах освіти, місць масового скупчення людей, заходів попередження розповсюдження вірусу, заходів щодо можливого виявлення та інкубації в разі виявлення хворих. За результатами оприлюднимо відповідне рішення комісії», – повідомив в. о. мера.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України на своєму сьогоднішньому засіданні вирішив запровадити обмеження на проведення масових заходів та карантин у навчальних закладах строком на три тижні. 

Сьогодні зранку голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк звернувся до Міністерства охорони здоров’я та всіх відповідальних установ із проханням невідкладно надати Ірпеню щонайменше 500 тестів на коронавірус, а також забезпечити державне фінансування реконструкції інфекційного відділенні Ірпінської лікарні та допомогу з закупівлею ліків для симптоматичної терапії й спеціальних масок.

Він також закликав усіх підприємців Ірпеня «надати допомогу в невідкладній реконструкції інфекційного відділення Ірпінської міської лікарні та підготовці до боротьби зі всесвітньою пандемією». 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї №1 встановили сонячну електростанцію (відео)

Сьогодні, 17:03

Детальніше
Громади Київщини отримали нові сміттєвози від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

Сьогодні, 16:25

Детальніше
В Ірпені покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 16:19

Детальніше
У дитсадку "Піноккіо" в Бородянці встановлять сонячні панелі (відео)

Сьогодні, 13:07

Детальніше
В Ірпені відбудеться цикл майстер-класів «Великодні майстерки»

Сьогодні, 12:57

Детальніше
Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
Всі новини
300x300