В Ірпінській міськраді вперше зібралася бюджетна комісія в новому складі

Photoeditorsdk Export 2020 11 30t210529.403

Сьогодні, напередодні сесії Ірпінської міської ради, відбулося перше засідання депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, цін та ціноутворення в новому складі. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Олександр Маркушин.

«Члени комісії – депутати від різних фракцій – заслухали керівників комунальних підприємств, начальників управлінь та відділів. Більшість питань, які були обговорені та розглянуті – це внутрішні перерозподіли фінансів у підприємствах. Через те, що сесії не було з вересня, робочих питань накопичилося чимало», – відначив мер.

Він зауважив, що крім членів бюджетної комісії, на засіданні були присутні й інші депутати міськради. «Представлені були усі фракції. Сьогодні працювали довше, аніж зазвичай, адже багато чого доводилось пояснювати новим депутатам. Та в цілому робота була результативною, і мені дуже сподобалася загальна конструктивна атмосфера. Дякую депутатам!» – зазначив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, як раніше повідомляв міський голова, завтрашня третя позачергова сесія новообраної Ірпінської міськради здебільшого буде присвячена фінансовим питанням. Зокрема, планується виділити додаткові кошти на боротьбу з епідемією коронавірусу та на закупівлю інсуліну для хворих на діабет, а також перерозподілити держсубвенції на освіту й медицину. Також на сесії розглянуть нову міську програму харчування школярів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300