В Ірпінській школі №12 розпочали масштабну реконструкцію спортзалу (відео)

Площа – майже 800 квадратних метрів, висота – у чотири поверхи будинку (13 метрів). Така величезна спортзала Ірпінської  школи №12. Про спортивний об’єкт нагадують зараз хіба що баскетбольні щити, які ще не встигли демонтувати. У приміщенні сиво від пилюки, обдерті стіни, завалена старим мотлохом підлога. Все, що навколо, свідчить про грандіозну масштабну реконструкцію.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«З моменту відкриття цієї школи ще не було капітального ремонту взагалі. Зараз ми взялися зробити в цьому році капітальний ремонт і першого вересня відкрити повністю оновлену спортивну залу. Що ми вирішили зробити? Перше — взятися за комунікації. Ми міняємо і ставимо нове опалення, робимо нову проводку, буде нове освітлення спортзалу і, звичайно, буде повністю нова підлога».

У цьому приміщенні старого не залишиться нічогісінько. Зі стін знімуть навіть стару штукатурку.  Ремонтуватимуть комплексно: з оновленням  підсобних приміщень, роздягалень, душових і туалетів.  Поміняють також усі двері й старе дерев’яне вікно. І що дуже важливо — в залі обладнають вентиляційну систему, якої раніше тут не було.

Олександр Пащинський, депутат Ірпінської міської ради:
«Рішення щодо фінансування  проєкту, який зараз виконується у 12-й школі, було прийняте ще у січні, і вже тоді були виділені кошти й підрядник міг завчасно придбати матеріали для реконструкції цієї спортивної зали. Дуже приємно, що в цьому році ця реконструкція вже проходить».

У вересні зала зустріне учнів не лише візуально іншою. Тут планують також повністю оновити весь спортивний інвентар.

Олександр Маркушин:
«Освіта залишається одним із пріоритетних напрямків, і ми будемо вкладати в оновлення, в реконструкцію, в ремонти наших шкіл».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300