В Ірпінській школі мистецтв виступила авторка пісень із навчальної програми

Photoeditorsdk Export 2019 11 29t111628.385

В Ірпінській дитячій школі мистецтв ім. М. Вериківського на Київщині відбувся творчий вечір авторки багатьох відомих пісень, члена Національної спілки композиторів України, співачки, народної артистки України, викладачки Київської Академії мистецтв Лесі Горової. Повідомлення про зявилося це сьогодні, 29 листопада, на сторінці школи у фейсбуці.

«Дві години лунали пісні у виконанні самої артистки та учнів школи! Повна актова зала не відпускала свою гостю щирими оплесками. «На біс» була виконана одна з останніх пісень композиторки «Разом» спільно з учнями школи! На всіх присутніх це справило неймовірне враження!» – сказано в повідомленні.  

Водночас на сторінці «ГО «Асоціація жінок України «ДІЯ» Приірпіння», яка долучилася до зустрічі, зазначається: «Як же цікаво було дітям слухати спів автора багатьох сучасних дитячих пісень, більшість із яких є в програмі навчання сольного співу! Леся Горова, зачарована надзвичайно теплим прийомом, виконала і зовсім нові пісні, які мало хто ще чув, але які точно скоро стануть популярними».

Нагадаємо, Леся Горова є ученицею відомого українського композитора Мирослава Скорика. На професійній сцені – з 16 років. Дебютувала в жанрі авторської пісні на першій «Червоній Руті» в 1989 році. Багато виступала за кордоном: у Польщі, Молдові, Австрії, Великобританії, США, Туреччині. В її доробку – декілька сотень пісень, низка аудіоальбомів і компакт-дисків, потужні мистецькі проєкти. Пісні Лесі Горової звучать в ефірі багатьох радіостанцій.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300