В Ірпінській ЗОШ №12 реконструюють спортзал (відео)

У найбільшій школі Ірпеня — спеціалізованій загальноосвітній школі №12 — активними темпами реконструюють спортивний зал. Уже замінили тепло- та електромережі. Зараз будують нову систему вентиляції, почали штукатурити стіни. На черзі — ремонт стелі й підлоги.

Олександр Пащинський, депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові обличчя»:
«Це не перша реконструкція спортивних залів у нашому місті, ми вже започаткували такий високий рівень реконструйованих спортивних залів. У нас був досвід роботи з «Реал-Мадридом» – це спортивні зали, які ми вже зробили у 17-й школі торік».

Щодня на об’єкті працюють близько 10 майстрів. Говорять — найбільший і найскладніший обсяг робіт уже виконано.

Ігор Дворніков, директор Комунального підприємства «Ірпіньжитлоінвестбуд»:
«До навчального сезону тут буде європейського рівня спортивна зала з новим покриттям на підлозі, яка буде ділитися на декілька частин, щоб декілька груп учнів могли займатися одночасно». 

Окрім капітального ремонту самого спортзалу, оновлять також і роздягальні.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови (вказує на недоліки в роздягальні):
«Отаке не може бути. Штукатуримо, фарбуємо, повністю оновлюємо, щоб вона була теж нова. Оцього теж не може бути, треба замінити. Щоб і спортзала була, і роздягальні всі були нові».

Варто нагадати, що минулого року капітально відремонтували спортивні зали у двох школах Ірпеня — № 3 і №17. Тепер у сучасних комфортних умовах займатимуться й учні школи №12.

Олександр Маркушин:
«Спортзалу цієї школи ми плануємо відкрити 1 вересня, коли діти у нас підуть у школу. Ця спортзала буде виконана на 100% і здана нашим діткам».


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300