В Ірпінському регіоні за добу виявили 10 випадків коронавірусної хвороби

Eit Coronavirus Header1

За попередню добу в Ірпінському регіоні було зафіксовано 10 випадків коронавірусної хвороби. Про це повідомив Київський обласний центр громадського здоров’я.

За його даними, в Ірпені захворіло 5 осіб, у Гостомелі – 3, в Коцюбинському – 2. Крім того, 2 випадки COVID-19 виявили в Бучі.

За добу в Київській області було проведено 768 ПЛР-тестувань, підтверджено 95 (за даними Мінздоров’я — 96) нових випадків COVID-19. «У 23-х випадках при ретестуванні отримано повторний позитивний результат», — зазначається в повідомленні. 5 хворих госпіталізовані.

Протягом доби надійшло повідомлення про одну смерть від COVID-19 на території області: помер 80-річний мешканець Бориспільського району. Водночас за добу одужало 56 жителів Київщини.

Нагадаємо, сьогодні перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин повідомив, що йде на самоізоляцію, оскільки один із членів його родини захворів на COVID-19. За словами Маркушина, він та його команда вже здали тести на коронавірус. До отримання результатів тестування перший заступник мера працюватиме дистанційно.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300