В Ірпінському центрі первинної меддопомоги почали боротися з «совком» у реєстратурах

Photoeditorsdk Export 2020 12 14t132501.822

В Ірпінському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги почали осучаснювати роботу реєстратур амбулаторій. Для реєстраторів провели перший тренінг. Про це розповів на сторінці «Сімейний лікар. Ірпінь» у фейсбуці директор Центру Андрій Левківський.

За його словами, мета новації – «кардинально змінити підходи до роботи реєстратури та перейти від «совкових реєстраторів» до адміністраторів медичного центру».

«Отже, змінюємо кваліфікаційні вимоги, проводимо навчання, далі – аудит та відповідність. Ті, хто лишаться, отримають нову посаду з новими обов’язками, вимогами та, звісно, достойною заробітною платою», – зазначив Левківський.

За його словами, під час тренінгу для працівників реєстратур йшлося про підвищення ефективності роботи, професійні навички адміністраторів, про те, як правильно надавати інформацію пацієнту, грамотно представляти медичні послуги, про інструменти, які дозволять комунікувати з конфліктними, незадоволеними, неврівноваженими пацієнтами. Реєстратори опановували навички володіння голосом, правильну дикцію та інтонацію, вчилися подавати інформацію «мовою пацієнта» – «просто, доступно, зрозуміло».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300