В ірпінському управлінні праці й соцзахисту встановили «тривожну кнопку»

Photoeditorsdk Export 2019 12 26t103547.140

У приміщенні міського управління праці та соціального захисту населення в Ірпені Київської області (вул. Дем’яна Попова, 26) встановили систему оперативного виклику співробітників «Муніципальної варти». Про це повідомляється на сторінці комунального підприємства у фейсбуці.   

«»Тривожна кнопка» встановлена в кімнаті персоналу, який матиме змогу використати її в разі знаходження в приміщенні агресивних людей, спробах крадіжки матеріальних цінностей або псування комунального майна та при виникненні інших позаштатних ситуацій», – йдеться в повідомленні. За допомогою пристрою працівники установи зможуть оперативно викликати групу швидкого реагування «Муніципальної варти», яка прибуде протягом 5–10 хвилин.

«Такі пристрої встановлюються в рамках міської програми «Безпечне місто» задля посилення режиму безпеки», – зазначається в повідомленні.  

Нагадаємо, в середині грудня «тривожні кнопки» встановили в приміщенні Ірпінської міської поліклініки, де розташована також амбулаторія №1 (вул. Садова, 38), та в дитячій міській лікарні на вул. Давидчука, 65. Раніше такими пристроями були обладнані три інші медичні заклади: Ірпінська центральна міська лікарня, міська дитяча поліклініка та відділення невідкладної медичної допомоги.

Крім того, «тривожні кнопки» встановлені у всіх освітніх закладах Ірпеня – школах, дитсадках, установах позашкільної освіти, ДЮСШ.

Зараз впроваджується пілотна частина проєкту зі встановлення таких пристроїв на вулицях і в рекреаційних зонах Ірпеня. Усього в різних точках міста планують розмістити 10 «тривожних кнопок».  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300