В Ірпінські міськраді провели чергову зустріч з головами ОССБ

332153246 541893137768553 477412449005324261 N

В Ірпінській міській раді відбулася робоча зустріч керівництва міста з головами ОСББ. На ній обговорили найважливіші питання, що стосуються житлового фонду громади. Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Першочергово обговорили відбудову пошкоджених багатоквартирних будинків, що здійснюється за міжнародними, державними та місцевими програмами. Зокрема, піднімалися питання заміни вікон, придбання будівельних матеріалів, компенсації ОСББ за придбані генератори. Ірпінський міський голова Олександр Маркушин  відзвітував про вже проведені роботи.

Багато питань стосувались також енергозабезпечення, вуличного освітлення та переведення житлових будинків із промислового на споживчий тариф. Спільно вирішили найближчим часом провести ще одну зустріч разом із представниками ДТЕК.

«Дякую всім головам ОСББ за розуміння, співпрацю та активну участь у відновленні житлового фонду. Якщо ви бачите, що в комунальній сфері громади десь щось не працює або перебуває в аварійному стані, прошу звертатись на Гарячу лінію і повідомляти нам про проблему. Це дозволить оперативно відреагувати і вирішити проблему», — зазначив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300