В Ірпінській ДЮСШ відкривають відділення вільної боротьби та велоспорту

Photoeditorsdk Export 2022 02 22t200803.877

В Ірпінській дитячо-юнацькій спортивній школі відкриють два нові відділення – вільної боротьби та велосипедного спорту. Таке рішення підтримали сьогодні члени виконкому міської ради.

«У нас дуже потужно розвивається велорух. Щодо вільної боротьби – у нас є Ірина Коляденко, яка показала дуже потужний результат на Олімпіаді. І ми відкриваємо на базі ДЮСШ два додаткові напрямки», – зазначив міський голова Олександр Маркушин.

Він також висловив упевненість у тому, що протягом двох найближчих років в Ірпінській ДЮСШ з’являться нові види спорту, пов’язані з Льодовою ареною, яку збудують у місті. Зокрема, йдеться про школу хокею та школу фігурного катання.

Мер нагадав, що Льодова арена споруджуватиметься за програмою Президента України «Велике будівництво».       

«На сьогоднішній день уже закінчується тендерна процедура, в березні будуть проходити торги, і вже є погодження Офісу Президента на виділення коштів на будівництво Льодової арени. 90% – це кошти держави, 10% – це наші з вами місцеві гроші з бюджету розвитку. Ці кошти ми вже виділили на сесії, і я впевнений, що після тендерної процедури ми відразу зможемо приступити до будівництва. Планується побудувати по Україні більш ніж 20 арен, але на сьогодні в нас найбільша готовність: уже є проєкт, експертиза, земельна ділянка, отримані всі технічні умови, і ми вже проводимо тендерну процедуру. І я впевнений, що ми одні з перших побудуємо цю арену. В інших громадах, в інших областях на сьогоднішній день тільки йде проєктування», – наголосив Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300