В Ірпінській громаді продовжують відновлювати вуличне освітлення

Svit 600x337

На початку цього тижня, 20 лютого, на вулицях Ірпеня почало з’являтися освітлення. Водночас комунальники взялися лагодити мережі, де виникли проблеми із подачею електроенергії.

«Після тривалого періоду відсутності електроенергії в мережах вуличного освітлення накопичилась чимала кількість роботи для працівників дільниці електричних мереж. Проводимо роботи з відновлення мереж вуличного освітлення по всіх зверненнях та ще багато робіт з усунення аварійних та стихійних пошкоджень по місту та територіальній громаді», — повідомили в УЖКГ «Ірпінь».

Також комунальники нагадали важливі, але не завжди зрозумілі для мешканців громади, нюанси їхньої роботи.

«Якщо Ви бачите, що вдень світяться ліхтарі, то це означає, що на лініях вуличних мереж ведуться ремонтні роботи», — наголошують фахівці.

Нагадаємо, якщо Ви проживаєте в Ірпінській громаді, але на Вашій вулиці досі немає світла – зателефонуйте на Гарячу лінію Ірпінського міського голови – 0800335191.

Варто зазначити, вуличне освітлення в Ірпені та селах громади буде працювати, якщо в мережах буде достатня генерація електроенергії та не будуть здійснюватися нові атаки на критичну інфраструктуру України.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300