В Ірпінській міськраді відзначили тренера з велоспорту В’ячеслава Рудька

Photoeditorsdk Export 2021 08 26t131755.321

Сьогодні в Ірпінській міськраді перед відкриттям сесії міський голова Олександр Маркушин нагородив заслуженого тренера України В’ячеслава Рудька почесною грамотою за розвиток велосипедного спорту, який нині є дуже популярним в Ірпені.

«Я вдячний нашій міській владі за таку приємну відзнаку моєї праці. Це мотивує рухатися вперед та працювати ще старанніше. Я радий, що живу саме в Ірпені і займаюся улюбленою справою саме тут. Адже в Ірпені спортсменів підтримують та створюють усі умови для реалізації їхніх амбіцій», –  зазначив В’ячеслав Рудько в коментарі ITV.

Майстер спорту, тренер вищої категорії В’ячеслав Рудько переїхав в Ірпінь у 2018 році. Звернувшись у мерію, отримав приміщення з необхідним інвентарем та розпочав набір у велосипедний гурток, який зараз активно функціонує як філіал Київської обласної школи олімпійського резерву з велоспорту. Нині там займається 40 юних спортсменів віком від 10 до 15 років.

«Мої вихованці дуже старанні та цілеспрямовані. Я покладаю на них усіх великі надії, але поки що більше стараються дівчатка. Минулого року вони завоювали третє місце на чемпіонаті Європи. Я в них дуже вірю і сподіваюся, що мої вихованці ще не раз прославлять наше місто», – зазначив тренер.

Велосипедна секція працює на вул. Капітана Зайцева, 2 (поруч із муралом Незнайка). Заняття безкоштовні. Телефон тренера (093) 795-00-51.

Нагадаємо, сьогодні перед сесією міської ради Олександр Маркушин вручив борчині Ірині Коляденко, яка завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх, та її тренеру Володимиру Яременку сертифікати на 100 тис. грн. Крім того, мер виступив із ініціативою щодо присвоєння Ірині звання Почесної громадянки міста Ірпінь.

Раніше директор Інвестиційної групи «Molodist» і СЕО товариства «Відважних» Володимир Співак та Олександр Маркушин вручили видатній спортсменці сертифікат на квартиру в Ірпені. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпені спецпризначенці та волонтери організували благодійний ярмарок (відео)

Сьогодні, 20:02

Детальніше
Ірпінська громада попрощалася з Валерієм Остапчуком (позивний «Туркмен»)

Сьогодні, 20:00

Детальніше
Мікроавтобус "Mercedes", дрони, генератор: бійці 117-ї бригади отримали допомогу від ірпінських благодійників

Сьогодні, 16:51

Детальніше
Припинено повноваження ірпінської депутатки Валентини Кравченко — партія "Нові Обличчя"

Сьогодні, 15:11

Детальніше
В Ірпінському відділі поліції запровадили систему Custody Records (відео)

Сьогодні, 14:29

Детальніше
В Ірпінському садочку "Лісова пісня" планують зробити капітальний ремонт

Сьогодні, 14:27

Детальніше
Сьогодні виконком Ірпінської міськради вніс зміни до складу одразу двох комісій

Сьогодні, 14:25

Детальніше
В ІЛІТі відбудеться день відкритих дверей

Сьогодні, 14:24

Детальніше
Всі новини
300x300