Сергій Канюра: «Аукціонна комісія з малої приватизації не продаватиме ніяких таборів»

Photoeditorsdk Export 2021 05 13t174801.387

На сьогоднішній сесії Ірпінської міськради (Київщина) депутати 32 голосами підтримали рішення про створення аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності та затвердили Положення про її діяльність.

Виступаючи перед голосуванням, начальник міського управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Сергій Канюра спростував пов’язані з цим питанням домисли, які поширюються в соціальних мережах.   

«Вчора в соціальних мережах це питання викликало певний резонанс. Навіщо ми створюємо таку комісію? Ніяких таборів чи інших подібних об’єктів ця аукціонна комісія продавати не буде. На попередній сесії ви проголосували за перелік об’єктів малої приватизації – це три об’єкти – і крім них ця комісія нічого продавати не збирається. Відповідно до Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна» орган місцевого самоврядування має створити аукціонну комісію та затвердити її персональний склад», – зазначив Сергій Канюра.   

Як зауважив міський голова Олександр Маркушин, до складу комісії увійдуть представники всіх фракцій міськради. «Ми надали можливість, щоб від кожної фракції в цій комісії був депутат – щоб усе було відкрито й прозоро», – підкреслив мер.   


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300