В Ірпінській школі мистецтв відбувся випускний вечір (відео)

8 років надихаючого занурення у світ музики та  наполегливої праці. Позаду – учнівська буденність, а попереду нові можливості, цікаві та досі незвідані горизонти. У вихованців Ірпінської школи мистецтв  – випускний.

Дарина Зінченко, випускниця Ірпінської дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського:

«Потрібно вирішити що робити далі. Я готова йти далі, я готова працювати далі. Це моя справа життя, яку я, напевно, ніколи не покину».

Анастасія Шпана, випускниця Ірпінської дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського:

С детства я мечтала быть певицей и здесь я могла осуществить эту мечту. И, возможно, в будущем так и случится. И посмотрим, что с этого получится. Говорят, что неплохо получается, поэтому будем пробовать себя в этом».

У святковій залі зібралися випускники, вчителі та гості. Хвилююча мить – вручення свідоцтв випускникам. Їх цьогоріч 64. З нагоди свята учні підготували прощальний концерт. Всі як один старалися зробити вечір незабутнім.

Наталія Дидикіна, директорка Ірпінської дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського:

«Дійсно, ці учні уже такі професіонали, можна сказати і без п’яти хвилин наші колеги. Вони вже можуть багато чого показати. Тому ми дуже сподіваємося, що частинка наших випускників цьогоріч або наступного року, дивлячись хто в якому класі загальноосвітньої школи, все таки опанує себе і вступить до мистецького вузу».

Лука Камінський, випускник Ірпінської дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського:

«Я поступив у Грінченка, коледж, вчуся на вчителя музики. І буду також продвигати дітей, щоб вони вчилися музичній грамоті».

Зараз у школі мистецтв навчається майже пів тисячі учнів. Не всі з них будуть підкорювати сцени та отримувати Греммі. Але кожного по життю буде супроводжувати музика і особливий витончений смак життя, який їм самовіддано прививали педагоги.

Анастасія Шпана, випускниця Ірпінської дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського:

«Здесь очень дружелюбный коллектив, очень добрые педагоги. Эта школа дала мне ценную информацию, которую я дальше смогу нести с собой по жизни».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300