В ірпінському дитсадку «Сонечко» можуть збільшити кількість груп, ще один садочок готують до відкриття

Photoeditorsdk Export 47

В ірпінському дитячому садку «Сонечко» на вул. Вериківського, який із 6 червня працює в черговому режимі, за потреби збільшать кількість груп. Крім того, в наступному місяці може відкритися й дитсадок «Смайлик» у мікрорайоні Стоянка. Про це йшлося сьогодні на засіданні виконавчого комітету Ірпінської міської ради.   

«У черговому режимі працює один садочок. Готуємося в наступному місяці, якщо буде потреба, відкрити садочок у Стоянці. Зараз там виконуються ремонтні роботи», – сказав міський голова Олександр Маркушин.

Він зазначив, що в місто вже повернулося 50–55% мешканців — про це свідчить розхід води й електроенергії. «Якщо люди будуть потребувати того, щоб віддати дітей у дитсадок, ми повинні максимально в цьому допомогти. Більшість садочків частково або повністю (як на БКЗ) знищено. Але ми повинні швидко відновити й запустити ті садочки, які можемо, щоб люди мали змогу працювати», – наголосив мер.

За словами начальника міського управління освіти і науки Олега Білоруса, наразі відбувається прийом заяв від батьків із проханням зарахувати їхніх дітей у дошкільні заклади.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300