В ірпінських парках завершується сезон музичних вечорів

6403265591089b415541d9372b7ec88a

У парках Ірпеня пройдуть заключні в цьогорічному сезоні музичні вечори під відкритим небом. Про це повідомила керівниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.

«Наш сезон музичних вечорів у парку «Покровський» тривав ціле літо. Рада, що вам припав до душі цей проєкт, скільки позитивних відгуків ми отримали – не злічити. Закрити сезон цього року ми пропонуємо разом з музичним колективом «Jazz Time». Чекаємо від вас пропозицій на наступний музичний сезон. Дякую за особисту підтримку цих заходів Ірпінському міському голові Олександру Маркушину та депутатам округу Антоніні Довганич, Оксані Нечитайло та Дмитру Чаві», – зазначила Євгенія Антонюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Концерт у парку «Покровський» відбудеться в суботу, 18 вересня, о 18:00. У складі гурту «Jazz Time» – Євген Давиденко (саксофон), Сергій Липовий (гітара), Тетяна Северенчук (вокал) і Валерій Пінчук (ударні інструменти).

Завершальні концерти проєкту «Музичні вечори осені» пройдуть у парку Незнайка 19 і 26 вересня за участю артистів Національної філармонії України.

Найближчої неділі о 18:00 у концерті «Від України до Італії» виступлять лауреат міжнародних конкурсів Сергій Бортник (тенор) та інструментальний квартет «Джерело».    

26 вересня о 17:00 буде представлена програма «Музичні перлини зі всієї України» за участю фольклорного ансамблю «Веселі музики» й вокального тріо «Козачка».


На фото: вокальне тріо «Козачка»                                                  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300