В освітніх закладах Ірпеня встановили 38 «тривожних кнопок»

123651509 1256647808037773 5481234798060798324 O

У всіх школах, ліцеях, дитсадках Ірпеня (Київщина), в Центрі позашкільної освіти, в дитячо-юнацькій спортивній школі та в Ірпінському економічному коледжі працюють стаціонарні й мобільні пристрої для екстреного виклику групи швидкого реагування «Муніципальної варти». Усього в освітніх закладах — 38 таких «тривожних кнопок». Про це повідомляється на сторінці «Мунварти» в соцмережі.

Зокрема, в закладах середньої освіти й у коледжі встановлено 18 пристроїв екстреного виклику, в дошкільних установах — 16, у закладах позашкільної освіти — 4.

«Стаціонарні кнопки тривожного виклику знаходяться у відкритому доступі в приміщеннях закладів, також у персоналу є зручна переносна кнопка-брелок, яка повсякчас під рукою. Скористатися ними можна у разі проникнення в приміщення сторонніх агресивних людей, виникнення ситуації, яка може загрожувати здоров’ю та спокою учнів і вчителів, при спробах крадіжки матеріальних цінностей, псування комунального майна та в інших надзвичайних ситуаціях, вказаних на інформаційних табличках під кнопкою. Протягом 5—10 хв. на місце виклику прибуде екіпаж групи реагування», – розповіли в «Муніципальній варті».

У повідомленні зазначається, що «тривожні кнопки» були встановлені в рамках міської програми «Безпечне місто Ірпінь» «задля посилення режиму безпеки в освітніх закладах, адже всі батьки хочуть бути впевненими в тому, що поки їхня дитина знаходиться в навчальному закладі — вона у повній безпеці».

Нагадаємо, пристрої екстреного зв’язку з «Мунвартою» встановлені також у медичних закладах Ірпеня та в управлінні праці й соціального захисту населення. Крім того, 6 терміналів тривожного виклику розташовані в рекреаційних зонах міста.

Як повідомлялося, в жовтні ц. р. співробітники «Муніципальної варти» провели в Ірпені 152 патрулювання, прийняли й опрацювали 748 звернень містян, попередили або зупинили 3284 правопорушення.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300