Вчителя-інноватора з Ірпеня визнали кращим на Київщині

Вчитель Ірпінської школи №2 Олена Федорова перемогла у фіналі обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури». Її конкурентами були двоє колег – з Бородянки та Броварського району, яких журі відібрало з числа 15 учасників конкурсу. Тепер Олена Федорова представлятиме Київщину у національному фіналі.

Олена Федорова, вчитель фізкультури Ірпінської СЗОШ №2:

«У нас зараз інші діти, звичайні уроки їм не подобаються, якщо вчитель підходить з інноваціями, зацікавлює дітей, вони хочуть працювати, їм подобається, вони залюбки приходять на уроки, вони приходять навіть після уроків і цікавляться спортом».

За перемогу у фіналі змагалися вчителі з Ірпеня, Бородянки та Броварського району. Перед цим їх обрало фахове журі серед 15 учасників з усієї області.

 Лариса Мокринська, член журі, заслужений вчитель України

«Перший тур у нас пройшов заочно, надіслані були членам журі відео-матеріали уроків, їхні документи та методичні розробки і заочно ми визначалися із фаворитами».

Щоб продемонструвати усю свою майстерність вчителі провели по два уроки – з елементами футболу та авторський-інноваційний. У них використали нові педагогічні підходи і методики у роботі з дітьми. Кажуть, головна мета – зацікавити учня.

Олена Федорова  — майстер спорту з баскетболу, працює вчителем фізкультури вже понад 20 років. Її люблять учні та поважають колеги. Тепер вона представлятиме Київщину на Всеукраїнському етапі конкурсу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300