Від COVID-19 вилікувалися четверо мешканців Ірпінського регіону

Photoeditorsdk Export 2020 04 22t111730.240

Від коронавірусної хвороби вилікувалися вже четверо жителів Ірпінського регіону, повідомив перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин. Він також розповів, що жінку, в якої вперше в місті виявили коронавірус, перевели зі спеціалізованого медзакладу в Білій Церкві в реконструйоване інфекційне відділення Ірпінської лікарні.

«Вчора з Білої Церкви в інфекційне відділення Ірпінської центральної лікарні перевели жінку, яка була першою виявленою хворою на COVID-19 в Ірпені і яка народила здорового хлопчика. Зараз вона знаходиться в окремому боксі і вже високо оцінила перебування у сучасних комфортних умовах відділення, порівнявши їх з п’ятизірковим отелем. Перебіг її хвороби – безсимптомний, але ПЛР-тестування досі було позитивним, тому вона є носієм і повинна перебувати в повній ізоляції. Сьогодні наші медики знову надіслали зразки хворої на лабораторне дослідження. Тільки коли ПЛР-тест двічі поспіль буде негативним, ми зможемо говорити про її повне одужання. Бажаю їй якнайшвидше побачити свого синочка і всіх рідних!» — написав Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

Він також зазначив, що станом на сьогоднішній ранок кількість підтверджених випадків захворювання в регіоні не змінилася — їх 22 (Ірпінь – 13, Ворзель – 2, Гостомель – 2, Коцюбинське – 5). Загалом виявлено 227 підозр на COVID-19. У 187 мешканців регіону діагноз не підтвердився. Зараз на лабораторному дослідженні перебуває 18 зразків.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300