Відео ITV – знову в топ-5 хіт-параду новин від «КиевVласти»

Photoeditorsdk Export 2019 12 09t113359.160

Коментар для ITV депутата Гостомельської селищної ради Ольги Прилипко з приводу її входження до складу виконкому Ірпінської міськради потрапив у топ-5 тижневого хіт-параду відеоновин від інтернет-видання «КиевVласть». Він посів четверту позицію.

«Останнім часом між Ірпенем і Гостомелем виникають якісь міжусобиці, які мені неприємно спостерігати. Увійшовши до виконкому Ірпінської міської ради, я хочу налагодити відносини між Ірпенем і Гостомелем. Всі знають, що Гостомель є важливим донором для всього регіону, і ми, гостомельчани, маємо контролювати ці кошти, ми повинні їх залучати якомога більше до нашого селища. Саме через Ірпінь здійснюється фінансування наших дитсадків, шкіл, медицини, і тому необхідно бути представнику Гостомеля в Ірпінському міськвиконкомі, щоб налагоджувати всі ці питання», – наводить видання слова Ольги Прилипко.

«Ми маємо створювати робочу модель Ірпеня і Гостомеля, бо ми не можемо поки що один без одного існувати… Тому я дуже сподіваюся, що всі включать свій здоровий глузд, і ми зробимо все, що треба, для нашого Гостомеля», – заявила член виконкому у своєму коментарі.

Вона назвала пріоритетні завдання, які, на її переконання, повинні спільно вирішити Ірпінь і Гостомель.    

«Ірпінь викупив приміщення 15-ї початкової школи, де ми плануємо разом – Гостомель і Ірпінь – зробити повноцінну школу на дев’ять класів. Це питання дуже необхідне, тим більше, що вже наполовину це зроблено, треба просто доробити – щоб наступного року діти вже пішли в нову сучасну школу. Також є ще прохання нашої гостомельської громади, оскільки не вистачає місць у школах: приміщення, де зараз знаходиться селищна рада, переобладнати і зробити початкову школу, щоб маленькі діти не ходили у дві зміни», – наголосила Ольга Прилипко.

Нагадаємо, у жовтні цього року Ірпінська міська рада викупила перший поверх будівлі, на другому поверсі якої розташована школа №15. Планується реконструкція всієї будівлі та створення там повноцінної школи. Проте Гостомельська селищна рада поки що відмовляється передати другий поверх будинку на баланс Ірпінського управління освіти і науки.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300