Відключення світла в Ірпінській громаді стануть частішими й тривалішими, – Маркушин (відео)

17 Main V1661177820

У зв’язку з новими ударами агресора по енергетичній інфраструктурі відключення електрики в Ірпінській громаді стануть частішими і тривалішими. Про це повідомив у соцмережах міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

«На жаль, сьогодні вночі енергосистема області знову зазнала значних пошкоджень. Через це світла у ваших оселях може не бути ще частіше і більше, ніж 4 години поспіль. Наші енергетики працюють у посиленому режимі та роблять усе, щоб полагодити систему, але пошкодження серйозні. Тому прошу поставитися до цієї ситуації з розумінням та максимально заощаджувати електроенергію, коли вона з’являтиметься», – зазначив мер.

Він запевнив, що водопостачання й водовідведення працюватимуть у звичайному режимі. «Якщо будуть перебої з водопостачанням, ми обов’язково будемо додатково вам про це повідомляти», – сказав Маркушин.  

«Ворог робить усе, щоб виснажити нас, зневірити, розчарувати. Але наші хлопці-захисники зараз на полі бою мужньо борються за нас і за Україну. Зі свого боку ми щодня робимо все для відновлення інфраструктури міста та відбудови житла громадян», – додав міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300