Відомий рок-гурт KOZAK SYSTEM виступить для глядачів Чемпіонату світу з мотокросу

Козак Систем

Український рок-гурт KOZAK SYSTEM стане хедлайнером фестивальної частини Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів. Міжнародні змагання відбудуться 18-19 травня на мотоциклетній трасі спортивно-технічного клубу «Сона». Повідомляють на офіційній сторінці події у Facebook.

«KOZAK SYSTEM» – відомий український рок-гурт, який постійно представляє Україну на європейських та світових музичних фестивалях. У 2015-му польські мас-медіа назвали «KOZAK SYSTEM» найвідомішою командою з України, а трек «Kochaj i Żyj», записаний разом з польським гуртом «Red Lips» — безумовним хітом, який опинився у трійці найкращих польських треків року. Його кліпи набирають мільйонні перегляди! Найвідоміші хіти «Не моя», «Така спокуслива», «Коли вона», «Брат за брата». Не пропустіть!», — наголошують організатори змагань.

Нагадаємо, конгрес Міжнародної Федерації Мотоспору (FIM), до складу якої входять 112 країн, обрав мотоцеклетну трасу СТК «Сона» (м. Буча) для проведення V етапу Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів та Чемпіонату Європи з мотокросу на квадроциклах. У змаганнях 18-19 травня візьмуть участь більше 100 учасників з 30 країн світу. Вже зараз організатори очікують на рекордну кількість глядачів.

«Це будуть не просто спортивні змагання, де боротимуться за перемогу зірки світового мотоциклетного спорту. Для глядачів ми готуємо насичену розважальну програму, великий фуд-корт, атракціони та анімацію для дітей – тобто там буде все, що потрібне для активного сімейного відпочинку на вихідних. Ну і звичайно, мотокрос – це завжди неймовірний адреналін і незабутні враження. Впевнений, кожен хто прийде на Чемпіонат в цьому переконається», — зазначив організатор, багаторазовий чемпіон України з мотокросу Олександр Пащинський.

Детальніше про подію — на сайті Спортивно технічного клубу “СОНА” та офіційній сторінці Чемпіонату світу з мотокросу-2019 в Facebook

Квитки можна придбати на www.conzert.ua та у квиткових касах Чемпіонату в дні проведення. Вхід дітям до 12 років – безкоштовний.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300