Відсьогодні Дмитро Скрипник відповідатиме за благоустрій Ірпеня

Скрипник новий1

Виконувачем обов’язків керівника ірпінського комунального підприємства «Контроль благоустрою міста» призначено Дмитра Скрипника, який раніше обіймав посаду заступника.

Впродовж чотирьох років це підприємство очолювала Євгенія Алєксєєва, яка 18 березня заявила про свою відставку:
«Хочу повідомити, що мною подана заява про складання повноважень начальника КП “Контроль благоустрою” з 20.03.2019 року. У березні виповнилось чотири роки з моменту мого призначення на посаду, тому на сьогоднішній день моє рішення пов’язане з особистими планами подальшого розвитку», — цитує Алєксєєву Правда Ірпеня.

Окрім постійної підтримки чистоти і порядку в місті, проведення толок і контролю за стихійною торгівлею, КП «Контроль благоустрою міста» у минулому році відкрило торгову площу на вул. Антонова та офіс I-Smart, де на постійній основі проводяться тренінги для підприємців, провело екологічну соціальну акцію «Чисте повітря – здорові легені» та започаткувало співпрацю з ПАТ «Укрзалізниця» щодо розробки проекту реконструкції підземного переходу.

У звіті КП «Контроль благоустрою міста» зазначено, що у 2018 році чистий прибуток підприємства склав близько 116 тис грн, а доходи виконані на 170% і становлять майже 2, 8 млн грн. Загальна сума податків, яка була відрахована ним у бюджети всіх рівнів – понад 1,4 млн грн. З них, у місцевий бюджет — близько 542 тис грн, у державний – 863 тис грн.
Підприємство не фінансується із бюджету міста, а перебуває на самозабезпеченні шляхом укладання договорів з Ірпінською міською радою.

Цього року у пріоритетах КП «Контроль благоустрою міста», окрім основних його функцій — продовження співпраці з підприємцями і ОСББ та розвиток новоствореної служби захисту та лікування тварин.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300