Відсотки ростуть: Ірпінська школа №2 та ІЛІТ можуть відновити очне навчання 5–11 класів із понеділка

Imgonline Com Ua Bigpicture L3gigaxfwih3pj

Відсоток вакцинованих освітян в Ірпінській громаді щодня збільшується: на сьогодні щеплення від коронавірусу мають уже 62% працівників навчальних закладів. Про це журналістам ITV повідомив начальник управління освіти і науки Ірпінської міськради Олег Білорус.

«У нас є заклади, які мають усі шанси вже з понеділка відновити повноцінне навчання учнів 5–11 класів. Це спеціалізована школа №2 та Ірпінський ліцей інноваційних технологій. Там відсоток вакцинованих працівників дуже наблизився до 80%, як того вимагають сьогодні на загальнодержавному рівні», – зазначив Білорус.

Загалом відсоткова картина вакцинації освітян станом на 13:00 24 вересня в Ірпінській громаді така:

  • Ірпінська СЗОШ №1 – 55,68%;
  • Ірпінська СЗОШ №2 – 74,51%;
  • Ірпінський ліцей №3 – 46,56%;
  • Ірпінська СЗОШ №12 – 62,13%;
  • Ірпінська ЗОШ №17 – 57,82%4
  • НВО «ІЛІТ – МАН» – 75%;
  • Михайлівсько-Рубежівський ЗЗСО – 54,20%.

Наразі у звичному режимі продовжують працювати заклади, де більше 80% колективу вакцинувалося раніше: НВО «Освіта», Ірпінський академічний ліцей, Козинцівська гімназія.

Переступили цей бар’єр та повноцінно працюють й Ірпінський центр позашкільної освіти (вакциновано 85,19% працівників) та Ірпінська ДЮСШ (84,75%).

Крім того, відповідно до внесених урядом змін до постанови про карантин №1236, відсьогодні відновили роботу й усі дитсадки громади. За інформацією управління освіти та науки, наразі вакциновано вже 63% працівників дошкільних навчальних закладів.

Нагадаємо, згідно з обмеженнями «жовтої» епідемічної зони, в яку Київщина увійшла в четвер, 23 вересня, здобувачам освіти заборонено відвідувати навчальні заклади (окрім учнів 1–4 класів та вихованців дитсадків), працівники яких вакциновані менш як на 80%.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300