Віолетта Дворнікова: «Я не писала заяви про складання депутатських повноважень!»

Photoeditorsdk Export 2020 11 27t132134.694

Депутатка Ірпінської міської ради від «Батьківщини» Віолетта Дворнікова заявляє, що не відмовлялася від своїх депутатських повноважень. А те, що сьогодні під час засідання сесії на її місце намагалися «втиснути» Антона Гуріна, називає безчинством.

Під час другої позачергової сесії Ірпінської міської ради колишній кандидат у депутати від партії «Батьківщина» Артем Гурін намагався отримати повноваження депутата. Одразу після початку засідання його батько Віктор Гурін, заступник голови Ірпінської територіальної виборчої комісії, зачитав начебто «постанову» ТВК про визнання Артема Гуріна депутатом міськради, оскільки Віолетта Дворнікова, на його думку, склала свої повноваження.

За словами Віктора Гуріна, напередодні комісія отримала заяву Віолетти Дворнікової про бажання скласти депутатські повноваження. Однак на це Дворнікова публічно заявила, що ніколи не писала такої заяви.

«Я ніколи не писала заяви про складання депутатських повноважень! А якщо десь є така заява – то це однозначно підроблений документ! Я також хочу нагадати, що відповідно до закону заяву депутата про складання повноважень має розглянути та підтримати сесія міської ради! Як відомо, таке питання на розгляд депутатів Ірпінської міської ради не виносилося!» — зазначила депутатка.

Артем Гурін намагався отримати пульт для голосування, але це йому не вдалося. Дворнікова як депутат Ірпінської міської ради брала участь у розгляді всіх питань порядку денного.

Нагадаємо, раніше Віолетта Дворнікова публічно засудила керівництво місцевої організації ВО «Батьківщина» та інших підписантів т. зв. «меморандуму про спільну діяльність» за їхню поведінку під час першої сесії новообраної міськради, звинуватила їх у тиску на депутатів і переслідуванні власних інтересів усупереч потребам громади. Також депутатка звернулася до лідерки «Батьківщини» Юлії Тимошенко з закликом до «засудження булінгу та сексизму, нецензурної лайки, фізичного насильства під час публічної діяльності в органах місцевого самоврядування з боку керівництва Ірпінської міської організації партії “Батьківщина”».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300