Віолетту Дворнікову обрали заступницею голови Київської обласної організації «Батьківщини»

Photoeditorsdk Export

Депутатка Ірпінської міської ради від ВО «Батьківщина» Віолетта Дворнікова стала заступницею голови Київської обласної організації партії. Про це повідомила пресслужба «Батьківщини».

Дворнікова ввійшла до складу бюро обласної парторганізації та координуватиме діяльність місцевих осередків.

Як зазначає пресслужба, раніше Віолетта Дворнікова очолювала відділ фізкультури і спорту Ірпінської міськради, у 2020 році вдруге отримала депутатський мандат. З 24 лютого ц. р. депутатка разом із міським головою залишалася в Ірпені, координувала евакуацію цивільного населення, забезпечувала потреби територіальної оборони міста, працювала на «гарячій лінії» з питань евакуації та гуманітарної допомоги. З моменту створення Добровольчого формування територіальної громади є його учасницею.

«Депутатка має чотири вищі освіти. Вона нагороджена відзнакою Ради національної безпеки та оборони України III ступеня, медаллю «За заслуги перед містом Ірпінь», Почесною грамотою Міністерства молоді та спорту України. Віолетта Дворнікова входить до Європейської асамблеї жінок-депутаток, виконавчого комітету Національного олімпійського комітету в Київській області. Є директоркою благодійного фонду «Добре серце Батьківщини», головою ГО «Асоціація жінок України «Дія». Приірпіння». У 2009 році заснувала студію танцю «Jardin de la Dance» – першої хореографічної студії в Ірпені, яка увійшла в ТОП-10 найкращих танцювальних колективів України», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, днями Віолетта Дворнікова взяла участь у публічних обговореннях ситуації в Україні, які відбулися в сербському місті Новий Сад, у Незалежному товаристві журналістів краю Воєводина. Депутатка розповіла про наслідки російської агресії для Ірпеня та попросила про допомогу у відбудові міста.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300