Військовий госпіталь в Ірпені відвідав Володимир Зеленський (фото)

Photoeditorsdk Export 2020 12 05t175308.453

Сьогодні Ірпінь відвідав Президент України Володимир Зеленський: з нагоди Міжнародного дня волонтерів він приїхав у Військово-медичний клінічний лікувально-реабілітаційний центр Міністерства оборони України. Про це повідомила пресслужба глави держави.

Президент ознайомився з роботою відділення реабілітації пацієнтів з ампутованими кінцівками й обмеженими фізичними можливостями та відділення фізичної й спортивної реабілітації, оглянув обладнання, яке використовується для відновлення українських військових після тяжких поранень. Він неформально поспілкувався з військовослужбовцями та вручив державні нагороди.

Під час зустрічі з працівниками госпіталю й волонтерами Володимир Зеленський наголосив на надважливій ролі волонтерів у побудові сучасної української армії та визнав, що держава в деяких речах має рівнятися на них. За його словами, саме волонтери дуже швидко знайшли ту національну ідею, яку багато років шукають для України.

Нагадаємо, 25 листопада Ірпінський міський голова Олександр Маркушин передав пацієнтам госпіталю спортивний тренажер «гребля». Кошти на його придбання збирали жителі міста, координувала збір волонтерка Діана Бондар.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300