Влада Коцюбинського домовилася з енергетиками Ірпеня про світло для ЖК «Коцюбинський»

96000602 756213018243073 1998520051732316160 O

Місцева влада селища Коцюбинського домовилася з Ірпінським районним підрозділом ПАТ «Київобленерго» про відновлення електропостачання житлового комплексу «Коцюбинський», який три дні не отримує світла від столичної мережі. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці в. о. селищного голови Сергій Даніш.

«Через аварію уже три доби відсутнє електропостачання у ЖК «Коцюбинський». Житловий комплекс під’єднаний до київських електромереж. Через невідомі нам причини київським комунальникам наразі не вдається ліквідувати аварію. Тому, щоб не залишати наших мешканців без світла, ми звернулися за допомогою до Ірпінського районного підрозділу ПАТ «Київобленерго». Вони погодилися нам допомогти і зараз під’єднують свою тимчасову резервну лінію електропостачання. Триває випробовування мереж, адже додаткове навантаження дуже велике!» — розповів очільник селища.

Він висловив сподівання, що «все буде добре і невдовзі мешканці ЖК «Коцюбинський» отримають безперебійне електропостачання», а також подякував «усім установам, підприємствам та організаціям, які допомагають у вирішенні цього питання».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300