Владислав Задворський з Ірпеня бере участь у міжнародному змаганні за звання «Кращий художник 2021» (фото)

Photoeditorsdk Export 2021 02 08t103525.391

Ірпінський живописець Владислав Задворський пройшов перший (кваліфікаційний) етап відбору на участь у міжнародному конкурсі-пленері «The best artist 2021» («Кращий художник»). Про це повідомляється на фейсбук-сторінці відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради.

На другому етапі відбіркового туру будуть обрані 20–30 художників, які стануть учасниками пленеру, що проводитиметься в Києві, Вінницькій області та в інших регіонах України в серпні цього року.

На участь у пленері можуть претендувати професійні художники, кожен із яких представляє 5–10 своїх живописних полотен, написаних олією. Усі твори оцінює міжнародне журі. До його складу входять провідні художники, мистецтвознавці, представники організаторів і партнерів пленеру з України, Молдови, Грузії, Вірменії, Палестини, Китаю, Франції та США. Очолює журі генеральний директор Національного музею «Київська картинна галерея», заслужений діяч мистецтв України Юрій Вакуленко.

Переможці отримають спеціальну відзнаку «Кращий художник/The best artist», а також незалежну премію імені Валерія Гегамяна.

Успішно пройти відбір художникам допоможе підтримка шанувальників їхнього мистецтва. Проголосувати за роботи Владислава Задворського можна на його сторінці (натиснути 5 зірочок). Охочі також можуть залишити там свої відгуки.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300