Володимир Карплюк: «Більшість моїх опонентів піаряться на моєму прізвищі й на об’єктах, які ми створили в Ірпені»

H8

Більшість кандидатів у нардепи, які балотуються в 95-му окрузі, намагаються наростити рейтинги, паразитуючи на досягненнях лідера перегонів – голови партії «Нові обличчя» Володимира Карплюка. Про це він заявив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Цьогорічна передвиборча кампанія в 95-му окрузі має увійти в історію, а може, і в анекдоти! Подивіться: більшість із 34-х моїх опонентів намагаються піаритися на моєму прізвищі та на об’єктах, які ми разом із моєю командою створили в Ірпені», – зазначив Карплюк.

«Зокрема, на нашій центральній площі, яка є справжньою окрасою міста, ставлять намети й розповсюджують негативну інформацію про Карплюка і його команду – тих людей, які, фактично, побудували цю площу. У наших парках, які так люблять критикувати мої опоненти, вони ж самі відкривають свої штаби. На нашій новій набережній вони знімають свої перевиборчі ролики», – зауважив кандидат.

За словами лідера «Нових облич», «ще «креативніше» виступив пан Нагребельний», який пафосно кличе його провести дебати на стадіоні «Чемпіон», створеному командою Карплюка практично з нуля.

«Я можу назвати десятки причин, чому ці дебати не можуть відбутися. Але є одна головна – вони неможливі, бо пан Нагребельний просто не встигне до завтра вивчити державну мову», – підкреслив Володимир Карплюк.

«Шановні опоненти, на жаль, я не можу зняти свій передвиборчий ролик на якомусь із об’єктів, який створили ви, бо їх просто немає. І, звичайно, я не буду брати участі в дебатах із людьми, які намагаються примазатися до мого політичного рейтингу і до результатів моєї команди», – заявив Карплюк.

Він закликав цих кандидатів «зайнятися реальною роботою». «Зробіть хоч щось. Наприклад, приберіть округ від того агітаційного сміття, яким ви завалили наші міста і села. Ви підете після виборів, а нам тут жити», – наголосив Володимир Карплюк.

Нагадаємо, за результатами соцопитування, проведеного компанією «Социс» із 1 по 4 липня,за Карплюка готові віддати голоси 43,9% виборців округу – з числа тих, які підуть голосувати та визначилися з вибором.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300