Володимир Карплюк: Ірпінська дитяча лікарня переїде в новий медцентр, а в її приміщенні відродять дитсадок (відео)

Photoeditorsdk Export (14)

Після того, як дитяче відділення Ірпінської міської лікарні буде перенесене в медичний центр на вул. Садовій, у приміщенні на вул. Давидчука відродять дошкільний навчальний заклад. Про це сьогодні заявив голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк. За його словами, повідомлення про те, що нинішню територію дитячого медзакладу нібито планують забудувати, не відповідають дійсності.    

«Хочу спростувати брехню, яку сьогодні поширюють з приводу дитячої лікарні, що на вулиці Давидчука в Ірпені… Наша команда зараз дуже активно будує медичний центр на вулиці Садовій. Саме туди до кінця року ми плануємо перенести дитячу лікарню, і там будуть найкращі умови для медицини дитинства в Україні. А що ж буде з приміщенням на Давидчука? Нагадаю всім, що раніше у цій будівлі був дитячий садочок. І на сьогодні ми маємо наміри відновити тут саме дошкільний навчальний заклад. Тому, шановні псевдоактивісти, не вводьте людей в оману, не розповідайте те, чого ніколи не було і не буде! Ніхто територію лікарні забудовувати не буде, вона й надалі слугуватиме територіальній громаді Ірпеня!» – наголосив Володимир Карплюк.

Він зауважив, що збільшення кількості фейків пов’язане з наближенням місцевих виборів.

«Що ближче вибори, то більше брехні та маніпуляцій з’являється в нашому регіоні. Пригадуєте, коли ми відновлювали Парк письменників, багато хто говорив, що це робиться лише заради того, щоб забудувати ту територію? Але сьогодні ми бачимо, що це було не так, і зараз наша громада має ще один чудовий парк. Тепер маємо нову «фішку», яку використовують псевдоактивісти – це начебто забудова території дитячої лікарні», – зазначив Карплюк.

Нагадаємо, в міському бюджеті Ірпеня на 2020 рік було передбачено 50 млн грн на будівництво медичного центру на вул. Садовій.  

Також ірпінська міська влада звернулася до Київської облдержадміністрації з проханням про фінансову підтримку низки інфраструктурних проєктів, серед яких – спорудження медцентру.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї №1 встановили сонячну електростанцію (відео)

Сьогодні, 17:03

Детальніше
Громади Київщини отримали нові сміттєвози від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

Сьогодні, 16:25

Детальніше
В Ірпені покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 16:19

Детальніше
У дитсадку "Піноккіо" в Бородянці встановлять сонячні панелі (відео)

Сьогодні, 13:07

Детальніше
В Ірпені відбудеться цикл майстер-класів «Великодні майстерки»

Сьогодні, 12:57

Детальніше
Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
Всі новини
300x300