Володимир Карплюк: Керівництву Гостомеля більше немає на кого перекладати відповідальність (відео)

Photoeditorsdk Export 14 2

Після утворення окремої Гостомельської територіальної громади селищна влада більше не може перекладати відповідальність за свою неефективну роботу на Ірпінь. Про це заявив голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер партії «Нові Обличчя» Володимир Карплюк.  

За його словами, «гостомельська влада кілька останніх днів активно розповідає про те, що вони вже звільнилися від Ірпеня, і це для них дуже круто і класно».

«Дуже довго керівництво Гостомеля у всіх своїх проблемах та недопрацюваннях звинувачувало Ірпінь, ірпінську владу, Карплюка та партію «Нові Обличчя». Перекладаючи з хворої голови на здорову, вони налаштовували гостомельчан проти Ірпеня. Створивши у публічній площині зовнішнього «ворога», вони цим роками прикривали дерибан бюджету, незаконне виділення землі та обкрадання простих мешканців Гостомеля», — зазначив голова ірпінської Інвестради.

«Якщо раніше вам завжди «заважав» Ірпінь, то тепер у вас є прекрасна можливість показати, на що ви здатні, продемонструвати гостомельчанам швидкий і чудовий темп розвитку. Цікаво, хто ж тепер у вас буде крайній, хто тепер буде вам «заважати», і на кого тепер ви будете спихати свою нездатність і невміння працювати», — звернувся Карплюк до керівництва селища.

Він наголосив, що «відтепер є окрема Гостомельська ОТГ і громада Гостомеля має чітко розуміти, що: за все, що відбувається у селищі, відповідальність — виключно на селищному голові та депутатській більшості селищної ради; Ірпінь дружньо налаштований до мешканців селища і нетерпимо налаштований до дерибану бюджету селища «Сім‘єю» Дона П.; потрібно питати у влади, на що вона витрачає кошти громади, і чому вони йдуть у одну кишеню».

Карплюк відзначив, що тепер гостомельчани «мають бути в п‘ять разів вимогливішими до своєї місцевої влади, тому що тепер їй ніхто «не заважає» працювати».  

«Додам, що цього року будуть місцеві вибори, на яких жителі селища поставлять крапку на корупційній ері приватного підприємства «Прилипко, Скуратівський & Компанія». Гостомелю потрібні нові обличчя у владі, а не сімейний клан. Приєднуйтеся до змін!» — закликав Володимир Карплюк.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300