Володимир Карплюк: Коцюбинська ОТГ – результат чотирирічної боротьби «Нових облич»

374

Рішення профільного підкомітету Верховної Ради про утворення незалежної від Києва Коцюбинської об’єднаної територіальної громади є результатом непростої боротьби селищної команди «Нових облич», яка тривала чотири роки. Про це йдеться в заяві голови партії «Нові обличчя» Володимира Карплюка.

«Особливе місце серед нас займає команда «Нові обличчя» селища Коцюбинське. Чотири роки знадобилося команді селищного лідера Сергія Даніша, щоб захистити Коцюбинське від зазіхань забудовників, які разом з кількома чорними піарницями хотіли анексувати селище. Днями парламентський підкомітет з питань адміністративно-територіального устрою поставив крапку в цій історії: Коцюбинське – окрема Громада», – зазначив Володимир Карплюк.

За його словами, «цей шлях боротьби за успішне Коцюбинське та за збереження Біличанського лісу команда «Нові обличчя» долала попри тонни інформаційного бруду та бездіяльність правоохоронців, попри чорний піар та дерибан командою ОПГ, лідерами якої є Ольга Матюшина та Ірина Федорів; саме ці дві особи з сумнівною репутацією роками тероризували громаду селища».

«Всі недолобісти анексії можуть йти на незаслужений відпочинок – вони програли громаді боротьбу за Коцюбинське», – зауважив лідер «Нових облич».

«Щиро вітаю громаду Коцюбинського та селищну команду партії «Нові обличчя» з цією перемогою!» – додав Володимир Карплюк.

Як повідомлялося, підкомітет Верховної Ради з питань адміністративно-територіального устрою на своєму засіданні в понеділок підтримав розвиток селища Коцюбинського як окремої територіальної громади. В обговоренні брали участь народні депутати, представники облдержадміністрації, міста Києва, Коцюбинського та Ірпеня. Рішення народних депутатів радо зустріли мешканці Коцюбинського, які зібралася під будівлею парламентських комітетів, щоб не допустити поглинання селища Києвом.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300