Володимир Карплюк очолив представництво Конфедерації будівельників України на Київщині (відео)

Член Ради директорів Конфедерації будівельників України (КБУ), співзасновник Інвестиційної групи «Molodist» і Товариства «Відважних», голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк очолив представництво Конфедерації в Київській області. Таке рішення ухвалили на розширеному засіданні Ради директорів КБУ 10 серпня.

Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації будівельників України:
«Колеги, пропоную проголосувати за Володимира Карплюка і призначити його керівником представництва КБУ в Київській області».

Володимир Карплюк, керівник представництва КБУ в Київській області, голова Інвестиційної ради Ірпеня:
«У країні війна, і величезна кількість приватного майна, соціальної інфраструктури, дорожньої інфраструктури знищена. Країну однозначно чекає в найближчий період будівельний бум. Ми маємо зробити все, щоб люди розуміли, що держава думає про кожного з них і думає про те, щоб вони мали куди повернутися до своїх домівок».

Як почати відбудовувати зруйноване та розширити партнерські зв’язки, привернути увагу міжнародних фондів і в повній мірі запустити антикорупційний механізм? Для обговорення цих питань на засідання КБУ запросили представників не тільки будівельної галузі, а й державних установ і міжнародних організацій, економістів, політиків. 

Андрій Клочко, народний депутат України:
«Упевнений, що разом ми здолаємо цю рашистську гидоту, яка прийшла на нашу землю, отримаємо нашу перемогу, і кожен із вас зможе надалі будувати якісне найкраще житло. Ми з вами боремося щодня, і в нас немає часу чекати. Ми їх майже вже здолали. Київщина вже вільна, слава Богу, завдяки нашим Збройним силам, і ми її відновлюємо».

Масштабна відбудова на звільнених територіях – ось ключова мета КБУ. Президент Конфедерації Лев Парцхаладзе зазначив: перші кроки в реалізації надважливого плану вже зроблено.

Лев Парцхаладзе:
«Ми також входимо у робочу групу з відбудови України при Президентові. Ми вже напрацювали стратегію, вона була презентована в Лугано. Пропозиції ще надсилаються від усіх наших партнерів. Хочемо, щоб у нас була більш чітка стратегія».

Підтримати план масштабної відбудови України пообіцяв партнер КБУ, президент Федерації європейської будівельної промисловості Філіп Кремптон.

Філіп Кремптон, президент FIEC:
«Ми на стороні правди, підтримуємо Україну. Вона обов’язково буде процвітати. Разом ми подолаємо всі труднощі та відбудуємо зруйноване!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300