Володимир Карплюк показав у відеоблозі нову техніку комунальних підприємств Ірпеня (відео, фото)

66361515 248907186804598o

У 12-й серії відеопроєкту «Ірпінь: історія успіху» лідер команди «Нові обличчя», голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк розповів про масштабне оновлення парку техніки комунальних підприємств міста, яке відбулося за останні роки. Цю частину свого відеоблогу політик, як звичайно, розмістив у фейсбуці.

Розпочинається відеорозповідь на новій набережній ріки Ірпінь, де вишикувалися десятки машин комунальних підприємств. Володимир Карплюк говорить, що за три з половиною роки місто придбало 60 одиниць техніки.

«Нам часто ставлять запитання: «Як саме вам вдалося за тих самих можливостей і за один і той самий період зробити більше, ніж інші територіальні громади?» Ось за мною стоїть одна з відповідей на це запитання. Техніка, яку ви бачите, була придбана для наших комунальних підприємств, і сьогодні вона щодня робить ту роботу, якої, на перший погляд, начебто не видно. Вона бере участь у заміні комунікацій для водопостачання, теплопостачання, каналізування; звичайно ж, у прибиранні міста», – зазначає Карплюк.

«Багато людей, які приїжджають до Ірпеня вперше, дуже дивуються, чому в нашому місті так чисто. Це тому, що з 4-ї години ранку щодня ця техніка виїжджає на вулиці й активно працює», – додав він.

За словами Карплюка, «нові автомобілі були придбані і для комунального підприємства, яке забезпечує харчування в школах, і для медичних амбулаторій, і для «Муніципальної варти», яка щодня патрулює вулиці Ірпеня».

Політик підкреслює: нова техніка дає можливість виконувати роботу «на 20–30, а часто й на 40% дешевше».

«Найбільше я гордий за те, що на сьогоднішній день майже всі комунальні підприємства міста Ірпеня є прибутковими. Це наша гордість і це той приклад, який ми можемо передавати іншим територіальним громадам», – підкреслив Карплюк.

Він також висловив вдячність ірпінським комунальникам, які «тримають задану високу планку якісного обслуговування територіальної громади». «Уся ця техніка була б звичайним залізом, якби щоранку її не відкривали фахові люди, які вміють і знають, як гарно робити свою роботу, які вміють гарно ставитися до цієї техніки, які щодня роблять усе для того, щоб ірпінці могли спокійно почувати себе на вулицях міста», – сказав Володимир Карплюк.

У попередніх серіях відеопроєкту «Ірпінь: історія успіху» він розповів про стрімкий розвиток медицини в Ірпені, про капітальну реконструкцію вулиць і площ міста, спорудження стадіону за стандартами УЄФА, будівництво набережної, створення цілої низки ірпінських парків.

Нагадаємо, Володимир Карплюк є кандидатом у народні депутати України в 95-му виборчому окрузі. За результатами соцопитування, проведеного компанією «Социс» із 1 по 4 липня, за нього готові віддати голоси 43,9% виборців округу – з числа тих, які підуть голосувати та визначилися з вибором. Другого за рейтингом кандидата – представника партії «Слуга народу» Олександра Горобця – підтримує 21,1% респондентів, кандидата від «Європейської солідарності» Андрія Янченка – 4,7%.

Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300