Володимир Карплюк привітав пожежників із професійним святом

пожежники фото2

Голова Інвестиційної ради Ірпінської міської ради Володимир Карплюк привітав працівників пожежної охорони з професійним святом:

«Вітаю з цим святом кожну людину, яка обрала для себе благородний, але непростий шлях — боротися зі стихією, рятувати життя, приходити туди, де найгірше, та бути спокійним в той момент, коли навколо — паніка. Ми в Ірпені захоплюємося і цінуємо працю пожежної та рятувальної служби».

Він зауважив, що минулого року для якісного контролю протипожежного стану в регіоні Ірпінська міськрада придбала для рятувальників новий позашляховик – «Рено Дастер 4х4». А завдяки налагодженим стосункам міськради з німецькими меценатами, пожежники отримали автодрабину «Мерседес». Також закуплено нові протипожежні рукави, намет, інше спеціальне обладнання.

Голова Інвестради Ірпеня також нагадав, що минулого року Ірпінь спільно з німецьким містом-побратимом Борна почали реалізацію проекту у сфері протипожежної безпеки і називається «Допомагаємо один одному – спільно рятуємо людей, зберігаємо життя».

«Дорогі пожежники України, Ірпеня та Приірпіння, нехай вас оминають небезпеки. Хай кожна рятувальна операція буде вдалою. Хай поряд з вами будуть вірні друзі і колеги. Будьте щасливими!», — побажав Володимир Карплюк.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300