Володимир Карплюк: Псевдоактивісти повилазили з укриттів у західних областях і знову розхитують ситуацію в Ірпені

Photoeditorsdk Export (2)

Після того, як в Ірпені почало налагоджуватися мирне життя, псевдоактивісти, які пересиділи небезпечний період у західних регіонах, знову намагаються розхитувати в місті політичну ситуацію. Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

«Чоловіки, які не були жодного дня в Ірпені під час війни, як виявилося, можуть дуже багато говорити на тему війни. Вони начебто вміло спекулюють різними питаннями для отримання своїх політичних балів. Не встиг слід російського окупанта остигнути на Ірпінській землі, як більшість псевдоактивістів повилазили зі своїх «небезпечних» укриттів у західних областях України і знову прийнялися за старе – розхитувати політичну ситуацію в місті», – зазначив голова Інвестради.

«Першою «дезою» було те, що місто Ірпінь затопить розлив річки Ірпінь. Здається, ті, хто це писав, і самі вірили в це. Втім, так не сталося. Наступна тема, яку вони взяли в опрацювання – пойма річки Ірпінь. Але це ще раз підтверджує те, що вони абсолютно не розуміють, що відбувалося в Ірпені під час активних бойових дій. Вздовж пойми ще з часів Другої світової проклали так звану «танкову дорогу». Саме по ній ворог цього разу пройшов із боку Рубежівки, зайняв позицію і знищував наше місто… Саме з пойми рашисти розбомбили наш блокпост на Стоянці», – розповів Карплюк.

Він наголосив, що «всі, хто під час війни робить «вкиди» для внутрішнього розбрату – однозначний ворог».

«Нагадаю щурам, які повилазили з нори і намагаються розповсюджувати негатив на нашу команду: 1. Міська управлінська команда ВСЯ залишилася в місті і боронила Ірпінь. Ми були весь час на зв’язку і брали слухавку, як від наших містян, так і від жителів сусідніх населених пунктів. 2. Ми провели евакуацію населення і таким чином, у нас не сталося масових вбивств. 3. Ми постійно підтримували тих жителів громади, які не змогли виїхати: ліками, продуктами, першими необхідними речами. А ГОЛОВНЕ – НЕДООПОНЕНТИ, НЕ ЗАБУВАЙТЕ, ЩО ЦЕ МИ СТВОРИЛИ ІРПІНЬ, В ЯКИЙ ХОЧЕТЬСЯ ПОВЕРТАТИСЬ! Створили красивий Ірпінь попри вашу неадекватну критику», – підкреслив керівник Інвестради.

«Хочу вірити, що нога ворога вже ніколи не ступить на Ірпінську землю. Але точно знаю, що якщо знову буде небезпека, то так званий «фейсбучний полк» критиканів першим пропаде з поля зору так само, як це було в лютому 2022 року. В принципі, під Ужгородом та під Львовом ви собі теж знайдете роботу – там є що критикувати», – додав Володимир Карплюк.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300