Володимир Карплюк закликав учасників бізнес-форуму в Польщі допомогти відновити освітні заклади Ірпеня (відео)

283357333 435830818541997 8735204040306725600 N

Виступаючи сьогодні на «Baltic Busіness Forum» у Польщі, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк звернувся до учасників зібрання з проханням долучитися до пошуку меценатів, які допоможуть відновити ірпінські освітні заклади до початку нового навчального року.

«Сьогодні звернувся до учасників «Baltic Bisness Forum» з проханням поширити у своїх громадах презентацію, яку підготувала Інвестрада про заклади освіти Ірпеня, що були зруйновані окупантами, і таким чином допомогти нам знайти меценатів, які допоможуть нам їх відновити. Також передали презентацію представникам польських міст та великих будівельних підприємств. Адже уже за три місяці – новий навчальний рік, а якісна освіта і розвиток дітей – це один із головних пріоритетів для нас», – зазначив Карплюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Він підкреслив, що в нинішніх умовах без підтримки Європи швидке відновлення Ірпеня неможливе.

«Ірпінь був одним із найбагатших населених пунктів Київщини. Ми ніколи нічого ні в кого не просили. Ми будували інфраструктурні об’єкти за кошти з міського бюджету. У нас було 13 тисяч підприємців, які успішно вели тут свій бізнес. У нас народжувалося найбільше діток в Україні у співвідношенні щодо кількості населення. Але війна сьогодні змушує звертатися нас за допомогою. Ми прекрасно розуміємо, що без допомоги європейської спільноти, на жаль, не зможемо швидко відновити наш Ірпінь», – наголосив голова Інвестради.

Нагадаємо, у своєму виступі на «Baltic Busіness Forum» Ірпінський міський голова Олександр Маркушин розповів про масштаби руйнації міста, про тисячі сімей, що залишилися без даху над головою, про знищені школи, дитсадки, заклади культури та спорту.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300