Володимир Карплюк: «Зробимо Ірпінь ще гарнішим, ніж раніше» (відео)

Photoeditorsdk Export

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк переконаний, що після відбудови місто стане ще гарнішим, ніж воно було до російського вторгнення. Про це він заявив у відеозверненні, записаному на ірпінській набережній.

«Це – наш неймовірний, класний Ірпінь. Починається повернення, починається етап відновлення міста. І, я переконаний, у більшості містян немає сумнівів у тому, що ми зробимо Ірпінь ще гарнішим, ще привабливішим, ніж він був раніше», – сказав Карплюк.

«Любимо тебе, Ірпінь! І віримо, що ці історичні події зроблять нас сильнішими, і на роки, на сотні років дадуть нам розуміння значення нашої держави, любові до своєї країни, любові до своєї мови, до своїх звичаїв – до того всього, що вважається українським і що робить нас українцями», – наголосив він.

Нагадаємо, під час робочої поїздки Володимира Карплюка та міського голови Олександра Маркушина до Європи та США було проведено низку заходів і зустрічей, спрямованих на залучення міжнародної допомоги для відбудови Ірпеня. Зокрема, вони виступили на «Baltic Business Forum» у Польщі, взяли участь в урочистому заході Європейського банку реконструкції та розвитку в Брюсселі, провели перемовини з генеральним секретарем Європейського комітету регіонів Петром Бліжковськи, головним політичним радником президента Комітету Філіппо Террузо, з заступником голови Групи підтримки України в Єврокомісії Георгом Зіглером та з представником України при ЄС Всеволодом Ченцовим, зустрілися з українською діаспорою у Г’юстоні, а також із мером Мілуокі (американського міста-побратима Ірпеня) Кавальє Джонсоном.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300