Володимир Зеленський провів президентський урок для ірпінських першокласників (відео)

Володимир Зеленський, Президент України:

«Слава Україні!»

Першокласники Ірпінської СЗОШ №1:

«Героям слава!»

Президент України Володимир Зеленський пішов до першого класу в Ірпінську школу №1. Заклад зустрів керівника держави кардинально оновленим. Тут уже нічого не нагадує про страшні події війни, які довелося пережити цій школі.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«У минулому році ми відкрили в першій школі величезний корпус на три поверхи, новий спортзал, нову їдальню. Але під час воєнних дій, які проходили в Ірпені, ця школа була дуже пошкоджена. Були «прильоти» в дах, були вибиті всі вікна, пошкоджена фасадна група. І я хочу, звичайно, сьогодні подякувати нашому Президенту Володимиру Зеленському, нашому губернатору Олексію Кулебі за співпрацю з відбудови цієї школи».

Цим першачкам перший шкільний урок запам’ятається, мабуть, надовго, адже вони мали можливість посидіти за партами пліч-о-пліч із керівником держави. І саме в цьому класі Володимира Зеленського прийняли у велику шкільну родину. А сам урок можна назвати президентським.

Володимир Зеленський:

«Скоро в університет? Чи спочатку школа?»

 Першокласник:

«Спочатку школа».

Володимир Зеленський:

«Вітаємо вас ще раз! Слухайтеся вчителів. Вони не тільки вчителі, а й вихователі і другі ваші батьки».

Володимир Зеленський повеселив дітей несподіваним гостем – улюбленцем публіки Патроном, якого прихопив із собою. Разом із Патроном діти взяли участь у погашенні марки, на якій зображений їхній герой.

Олена Ілляшенко, директорка Ірпінської СЗОШ №1:

«Нам дуже приємно, що Володимир Зеленський завітав саме до нас – до міста Ірпеня, до першої школи. Нам є що йому показати. І найголовніше, що Володимир Зеленський пообіцяв ще не один раз завітати до нашої школи».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300