Вихованці ірпінської школи Фонду «Реал Мадрид» побували в Іспанії (відео)

Три дні тому десятеро вихованців ірпінської соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» повернулися з сонячної Іспанії, а й досі не можуть оговтатися від пригод. Захоплено передивляються фото та розповідають, як гуляли мальовничими вуличками Толедо – першої столиці Іспанії. Тренувалися в спортивному містечку Вальдебебас, ходили на матч «Шахтар» – «Реал Мадрид», спілкувалися з футбольною зіркою – колишнім гравцем «Реалу» Роберто Карлосом. Кожному Іспанія запам’яталася по-своєму.

Данило Манді, вихованець соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:
«Дуже позитивні люди. На тренуваннях – абсолютно незнайомі іспанці, ми до них підходимо після тренувань, усі сміємося, розповідаємо жарти».

Валентина Гаращук, вихованка соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:
«Запам’яталося дуже Толедо. Дуже гарні будинки, музеї, картинні галереї, монастирі, церкви, вулички».

Окрім юних футболістів із Ірпеня, у п’ятиденну іспанську пригоду потрапили також вихованці соцільно-спортивних шкіл Фонду «Реал Мадрид» із Тернополя та Хмельницького. Всю подорож дітей супроводжували координатори від їхніх шкіл.

Марина Левенок, координаторка соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:
«Наша подорож була організована, звичайно, нашим основним спонсором – компанією «Епіцентр», Фондом «Реал Мадрид», і, безперечно, ми дуже вдячні нашому місцевому спонсору – Інвестиційній групі «Молодість». Вони нам допомогли із доїздом до аеропорту і назад, а також закупили й подарували діткам рюкзаки і сумочки на пояс для зручності в поїздці. Тому ми їм за це дуже вдячні».

Варто нагадати, що в ірпінській соціально-спортивній школі Фонду «Реал Мадрид» навчається 167 дітей. Крім спортивних навичок, вихованці засвоюють сім цінностей фонду. Це рівність, командний дух, мотивація, толерантність, самооцінка, взаємопідтримка та повага. Хто дотримується цінностей, отримує відповідні мотиваційні браслети. А хто зміг зібрати всі сім браслетів, отримав винагороду за старання – поїздку в Іспанію. Але це далеко не остання така подорож.

Марина Левенок:
«Планується або в лютому, або в березні-квітні – залежно від карантинних обмежень. Але точно буде. І наступного разу ми теж будемо туди відправляти дітей, які своїми стараннями, дотримуючись цінностей, змогли вибороти собі цю поїздку».

Владислав Портретов, вихованець соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:
«Ну, якщо я потрапив в Іспанію, то, значить, потраплю й ще кудись. Я буду старатися, щоб зіграти в якомусь професійному клубі, якщо зможу».

Іван Магровський, вихованець соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:
«Я став сильнішим, і мені хочеться ще раз полетіти в Іспанію, щоби стати ще сильнішим. Щоб добитися такого результату, треба буде тренуватися, тренуватися і ще раз тренуватися».


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини! 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300