Виконком Ірпінської міськради затвердив кошторис перебудови дитсадка «Віночок»

Photoeditorsdk Export 2021 02 23t114914.662

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради затвердив сьогодні на своєму засіданні проєктно-кошторисну документацію на ремонт і реконструкцію низки соціально важливих об’єктів. Наймасштабнішим із проєктів є реконструкція дошкільного навчального закладу №5 «Віночок», розташованого на вул. Київській, 18 – на це передбачили 69 млн 750,7 тис. грн.

Нагадаємо, йдеться, де-факто, про будівництво нового великого приміщення дитсадка (площею  1190 квадратних метрів) замість того, яке функціонує зараз, та реконструкцію прилеглої території. Після перебудови заклад зможе прийняти близько 240 дітей.

Крім того, виконком затвердив проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт проїздів із пішохідними зонами та зонами відпочинку на вулицях Котляревського, Полтавській і  Гостомельське шосе, а також на заміну вікон у місцях загального користування в будинках по вул. Авіаконструктора Антонова, 4, 4-Б і 6, по вул. Северинівській, 121 і 128, по вул. Котляревського, 52, по вул. Полтавській, 63 і по вул. Миру, 18.

Як зазначив міський голова Олександр Маркушин, на наступному засіданні виконкому буде розглядатися питання про затвердження ще цілої низки важливих для Ірпінської громади інфраструктурних проєктів, які поки що проходять необхідні експертизи. Серед них – будівництво дороги до с. Козинці, ремонт кількох доріг в Ірпені, реконструкція восьми прибудинкових територій та прокладання нової зливової каналізації по вул. Соборній (ділянка від вул. Рильського до вул. Матросова). «Вулиці Вериківського, Рильського потопають, бо зливова каналізація тупикова. І в цьому році ми обов’язково повинні це зробити», – наголосив мер.

Затверджені виконкомом проєкти будуть винесені на розгляд сесії міської ради, запланованої на 11 березня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300