Вишневе приїхало в гості до Ірпеня на велосипедах

У перший день літа мешканці Вишневого вирушили у велоподорож до Ірпеня. Щоб пропагувати здоровий спосіб життя серед підростаючого покоління і ближче познайомитися із сусідами.

БОГДАНА, мешканка м. Вишневого:

«По-перше, хочеться побачити місто, тому що живемо поряд, але ніколи в Ірпіні не були».

СЕРГІЙ ПИШНИЙ, секретар Вишневої міської ради:

«Мета одна – це обмін досвідом, подивитися чудове місто Ірпінь, яке за останні роки перетворилося на привабливе красиве місто. Це спілкування та нагода найкраще привезти в своє рідне місто».

Ірпінь вітав гостей ароматом сосен і квітів. Піднесеному настрою сприяла й гарна погода. Перша зупинка — Центральний парк. Тут велосипедистів зустрів депутат міської ради Максим Плешко. Він вже традиційно виступив у ролі екскурсовода.  

Наступна зупинка — Парк Незнайка. Потім — центральна площа. Тут гостей зустрів екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк і далі підхопив розповідь про місто

Потім  відвідали центральну  бібліотеку і вирушили до Парку письменників. Гостей із Вишневого здивувало  місцеве озеро. Воно нагадало їм про рідне місто.

ЄВГЕНІЙ , мешканець Вишневого:

«Вражає територія, якою можна прогулятися на велосипеді, навіть доріжки є на велосипеді. Хотілося б більше бачити у Вишневому таких парків».

Заключним емоційним акордом подорожі стала Ірпінська набережна. Тут на гостей  чекав пікнік. Велосипедисти не стримували задоволення і не втомлювалися дякувати.  

Після  завершення  запланованої програми гості  не поспішали повертатися додому. Тому  екскурсію продовжили. Наостанок завітали на Алею Гроїв АТО і у парк деревяних скульптур  -Покровський.

ВОЛОДИМИР КАРПЛЮК ,  лідер команди «Нові обличчя»:

«За останніх два роки  до Ірпені приїжджало  близько сорока міст, можливо навіть і більше, для того, щоби перейняти досвід. Так само ми би зараз хотіли, щоби жителі Вишневого через враження своїх мешканців почули й побачили наше місто».

Для вишнівчан  Ірпінь став містом яскравих вражень і місцем народження нових ідей. А побачене переконало – що українські міста таки можуть бути успішними.

ВАЛЕРІЙ, мешканець Вишневого:

«Когда заехали в Ирпень, я был приятно удивлен. Я как будто попал в Европу — столько  парков и зеленых территорий. При чем дома не строятся, как у многих городах. Люди отдыхают в парках, и как-то сам по себе народ немного другой мне показался – счастливый, больше улыбок у людей.

БОГДАНА, мешканка Вишневого:

«Плюс-мінус 10-15 км і тут – справжнє європейське місто. Тут –все для людей, гарні парки, тут все чисто, тут реально класно. Ви знаєте, я для нашого міста бажаю, щоби ми ставали на голову або дві вище, ніж ми сьогодні бачимо. Дуже дякую всім за запрошення, все пройшло дуже класно, ми – під крутими емоціями. Розвитку, розвитку і розвитку!»

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300