Вже 90%: за добу в ірпінську «інфекційку» поступило 15 пацієнтів, виписалися 4

Photoeditorsdk Export 2021 09 24t115526.628

За останню добу наповненість інфекційного відділення Ірпінської центральної міської лікарні збільшилася до 90%: поступило 15 нових пацієнтів із Covid-19, виписалися лише четверо. Усі 90 хворих, які лікуються в «інфекційці», невакциновані. Про це повідомив журналістам ITV директор лікарні Антон Довгопол.

«На сьогодні в нас зайняті вже 90 ліжко-місць зі 100. Приріст просто шалений. Скоро ми просто не будемо мати куди класти хворих. Усі пацієнти у відділенні не були вакциновані. Тому я ще раз наголошую на необхідності щеплення від коронавірусу. Вакцинація не вбереже від зараження, але вплине на перебіг захворювання!» – зазначив Довгопол.

За його словами, також вражає статистика летальних випадків. Лише від початку вересня вже 28 людей померли від коронавірусу. Для порівняння – у червні померлих було п’ятеро, у липні – семеро, у серпні – восьмеро.

Нагадаємо, ще на початку тижня, 21 вересня, інфекційне відділення Ірпінської лікарні було заповнене на 75%, дев’ятеро пацієнтів були під’єднані до апаратів штучної вентиляції легень.

Як повідомлялося, впродовж попередньої доби COVID-19 діагностували в 55 жителів Приірпіння.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300