Як оздоровлюватимуться цього літа діти-пільговики Ірпінської громади (відео)

Цього літа служба у справах дітей та сім’ї Ірпінської міської ради планує оздоровити понад дві тисячі дітей із пільгових категорій. Про підготовку до оздоровчого сезону – у прямій мові начальниці відділу служби у справах дітей та сім’ї Ірини Малаховської:

«Цьогоріч ми плануємо оздоровити більше двох тисяч діток із пільгових категорій Ірпінської міської територіальної громади. Дітей-сиріт, із інвалідністю, з малозабезпечених родин ми плануємо направляти на оздоровлення безкоштовно; за дітей учасників АТО, дітей внутрішньо переміщених осіб 30% будуть сплачувати батьки, 70% – міський бюджет. І дітки, які перебувають на диспансерному обліку, талановиті дітки, які мають успіхи в певному виді діяльності – тобто є грамоти, відзнаки – мають право поїхати за 50-відсотковою путівкою, тобто 50% сплачують батьки, 50% сплачує міський бюджет.

Фінансування оздоровчої кампанії проводиться з бюджету нашої міської територіальної громади. Цьогоріч виділено поки що 500 тис. грн. Як і в попередні роки, ми плануємо залучати додаткові позабюджетні кошти від підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, від громадських організацій, благодійних фондів – для того, щоб була можливість оздоровитися кожній дитині, яка цього потребує.

Також цього року ми плануємо отримати додаткові місця на відпочинок за кошти з обласного бюджету. Але поки що ми не маємо повної інформації, яка це буде кількість, і куди саме ми зможемо направити наших діток.

Цьогоріч наша ірпінська дитяча родина збільшилась: до нас приєдналися Михайлівка-Рубежівка, Козинці, Забуччя, Діброва, тому ми включаємо на оздоровлення і діток відповідних пільгових категорій із цих сіл. Дітей із зазначених категорій ми направляємо в порядку черговості – відповідно до того, як до нас звернулися батьки чи особи, які їх заміняють.

Можна звертатися кожного робочого дня на нашу адресу, звернутися особисто, залишити звернення з проханням направити дитину, можна направити звернення електронною поштою. Але хочу зазначити, що маємо право направити на відпочинок і оздоровлення діток від 7 до 17 років включно (щоб це батьки враховували) із підтвердженням пільгової категорії дитини».      

З питань оздоровлення дітей звертайтеся за тел. (04597) 63180.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

ІЛІТ відвідав заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку (відео)

18 Mar 18:14

Детальніше
Історичний день: Київщина та штат Вашингтон підписали меморандум про співпрацю

18 Mar 13:57

Детальніше
Спортсмени з Ірпеня вибороли 3 місце на Чемпіонаті Києва з кікбоксингу

18 Mar 09:54

Детальніше
Ситуація є найбільш оптимальною: скільки потрібно часу, щоб дістатися з Ірпеня до Києва

17 Mar 15:32

Детальніше
Українська міфологія крутіша за Marvel: у Києві презентували фентезі за мотивами українських міфів «Кий і морозна орда»

17 Mar 13:51

Детальніше
В Ірпені показали документальну виставу про права жінок і гендерну рівність (відео)

17 Mar 13:41

Детальніше
Перший весняний концерт просто неба: DOROFEEVA зіграє сольник в Osocor Residence 

17 Mar 13:33

Детальніше
єВідновлення: Кабмін збільшив коефіцієнт вартості житла в Ірпені

15 Mar 21:06

Детальніше
Всі новини