Як працює ірпінський ЦНАП в умовах карантинних обмежень (відео)

В ірпінському Центрі надання адміністративних послуг модернізували систему електронного запису. Відтепер на екрані не лише висвітлюється номер вашої черги, але й лунає звукове оголошення про номер зали та робоче місце, де чекають відвідувача. Та це не єдина новація, яку запровадили тут, щоб поліпшити обслуговування громадян.

Андрій Величко, заступник начальника – адміністратор ірпінського ЦНАПу:   
«Вони можуть скористатися електронною чергою – взяти той же талон – але ми практикуємо, щоб людина довго не чекала своєї черги (наприклад, коли перед нею буде 5–7–10 людей), щоб вона не сиділа в холі й не очікувала по 2–3 години. Ми конкретно даємо час, коли вона може прийти і здійснити реєстрацію».

Але для цього треба прийти вранці й записатися. Такий підхід застосовують лише до відділу реєстрації місця проживання, адже протягом дня сюди приходить найбільша кількість людей.  Відвідувачі кажуть – така система зручна для них, бо заощаджує багато часу, який витрачався б на чергу з електронними талончиками.

Ольга, мешканка Ірпеня:
«Зручно – маєш гарантію того, що ти в певний час прийдеш і тебе приймуть».

Зовсім скоро ірпінцям запропонують ще один варіант запису на прийом до відділу реєстрації місця проживання.

Андрій Величко:
«Хочемо внести додаткові зміни щодо реєстрації онлайн. Буде визначено кількість талонів на день, і можна записатися онлайн, сидячи вдома, і прийти на конкретний день і конкретний час. Орієнтовно місяць – і ми спробуємо вже працювати за такою системою».

Наразі в ЦНАПі надають послуги фахівці всіх напрямків, які підпорядковані Ірпінській міськраді. В умовах адаптивного карантину всі вони працюють у звичному режимі. Тут наголошують, що два відділи – державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців – можна відвідати лише за попереднім записом.

Андрій Величко:
«Великий наплив людей, тому вирішили, щоб було менше скупчення, зробити запис за телефоном».

Записатися можна в робочі дні з 8-ї до 16-ї години за телефоном (04597) 60350.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300