Юлія Устич розповіла учасникам Всеукраїнського медичного саміту про розвиток медицини в Ірпені

Photoeditorsdk Export (32)

Під час низки зустрічей у рамках Всеукраїнського медичного саміту, який відбувся в Києві, заступиця Ірпінського міського голови Юлія Устич поінформувала представників медичної галузі про стан охорони здоров’я в Ірпені. Про це вона розповіла сьогодні, 21 лютого, на своїй сторінці в соцмережі.  

«Мала честь бути учасницею Всеукраїнського медичного саміту. Масштабний захід, круті спікери: Міністр охорони здоров’я України Зоряна Скалецька, президент Асоціації імплантологів України Ярослав Заблоцький, засновниця медичного центру “Мати та дитина” Наталія Данкович, пластичний хірург Едгар Камінський та відомий педіатр Євген Комаровський. В особистих розмовах розповіла багатьом учасникам форуму про успіхи команди “Нові Обличчя” в напрямку розвитку медицини в Ірпені», – зазначила Юлія Устич.

«Лише за декілька років ми збудували міську дитячу поліклініку, 5 амбулаторій сімейної медицини, антигіпертензивний та мамологічний центри, відділення невідкладних станів Ірпінської міської лікарні. Ми відремонтували приймальне відділення, операційний блок травматологічного відділення Ірпінської лікарні, операційний блок пологового будинку, стоматологічний кабінет поліклініки, дитячу кімнату в міській дитячій лікарні. Протягом кількох років було закуплено нове медичне обладнання в хірургічне відділення, налагоджено співпрацю з Київським міським центром серця, дано старт програмі встановлення дентальних імплантів та протезування для учасників АТО й воїнів-афганців, відкрито інноваційний рентгенологічний кабінет і організовано цілодобову його роботу», – розповіла заступниця мера.

«Цього року ми виділили понад 10 мільйонів гривень на нове медичне обладнання, розпочали будівництво нового медичного центру по вулиці Садовій біля поліклініки, відкриємо ще 2 амбулаторії сімейної медицини. Наразі разом із першим заступником Ірпінського міського голови Олександром Маркушиним готуємо Гуманітарну стратегію Ірпеня, вагомою складовою якої буде розвиток медицини в Ірпені та Приірпінні», – поділилася планами Юлія Устич.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

Сьогодні, 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

Сьогодні, 12:20

Детальніше
В Ірпені створили робочу групу з експертної оцінки мистецьких ініціатив 

Сьогодні, 12:00

Детальніше
Муніципальна варта Ірпеня розпочала проводити серію тренінгів із тактичної медицини для учасників «Джури»

Сьогодні, 10:47

Детальніше
В Ірпені спецпризначенці та волонтери організували благодійний ярмарок (відео)

23 Apr 20:02

Детальніше
Ірпінська громада попрощалася з Валерієм Остапчуком (позивний «Туркмен»)

23 Apr 20:00

Детальніше
Мікроавтобус "Mercedes", дрони, генератор: бійці 117-ї бригади отримали допомогу від ірпінських благодійників

23 Apr 16:51

Детальніше
Всі новини
300x300