Юні борці з Ірпеня виступають на Всеукраїнському турнірі на призи Валерія Андрійцева (відео)

Photoeditorsdk Export 2022 01 14t183329.170

Команда юних спортсменів із Ірпеня виступає на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби «Крок до Олімпу» на призи Валерія Андрійцева – срібного призера ХХХ Олімпійских ігор. Змагання проходять на його малій батьківщині – в місті Малин Житомирської області. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко.

«Перша сутичка закінчилась впевненою перемогою нашого борця», – розповів депутат.

У турнірі, який триватиме два дні, беруть участь спортсмени 2010–2011 років народження.

Турнір «Крок до Олімпу» на призи Валерія Андрійцева традиційний – уперше він був проведений у грудні 2012 року. Головними його організаторами є Малинська міська рада, Асоціація спортивної боротьби Житомирської області, обласне відділення Національного олімпійського комітету, спортивний клуб «Олімп-Малин» та місцева дитячо-юнацька спортивна школа.

Нагадаємо, Валерій Андрійцев – заслужений майстер спорту України, срібний призер Олімпіади в Лондоні та чемпіонату Європи 2012 року, бронзовий призер чемпіонату світу 2014 року, чемпіон Європи та світу серед юніорів, переможець низки інших всеукраїнських і міжнародних змагань. Нині він є мешканцем Ірпеня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300