З бюджету Ірпеня профінансують капремонти й будівництво 13 об’єктів

виконком

З міського бюджету Ірпеня буде профінансовано капітальні ремонти й будівництво ще 13 суспільно важливих об’єктів – доріг, тротуарів, пішохідних доріжок, покрівель будинків, зони благоустрою, систем освітлення, опалення й електропостачання. Відповідні рішення були ухвалені сьогодні на засіданні виконавчого комітету Ірпінської міської ради.   

Зокрема, за поданням комунального підприємства «Ірпіньжитлоінвестбуд» виконком затвердив проектно-кошторисну документацію капітального ремонту дороги з тротуаром по вул. Пушкінській в Ірпені (від вул. Лисенка до вул. Лермонтова й від будинку №56 до будинку №29) та дороги по вул. Українській – від вул. Ватутіна до вул. Гагаріна.

Крім того, в Ірпені планують капітальний ремонт системи опалення першого поверху школи №17, покрівлі житлового будинку по Гостомельському шосе, 7-а та зони благоустрою навколо «Дуба Прадуба» по вул. Мечнікова, 101-б, а також облаштування кабельної лінії від вул. Підгірної до траси Р-30 і будівництво системи освітлення вхідної групи набережної з боку вул. Підгірної.

У Гостомелі, відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації, проведуть капітальний ремонт двох ділянок доріг, а в Коцюбинському – пішохідних доріжок між вулицями Залізничною і Вокзальною.

Також за поданням комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» міськвиконком затвердив кошторисну документацію капітального ремонту шиферних покрівель двох будинків на вул. Миру в Ірпені та мереж зовнішнього освітлення в парку «Покровський».  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300