З харчуванням коцюбинських школярів усе гаразд – Даніш спростував ще один фейк

144056620 944042926126747 3299448365269149484 O

Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш спростував неправдиву інформацію про нібито проблеми з харчуванням учнів у школах селища. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Сьогодні мені зателефонували журналісти з телеканалу СТБ і повідомили, що у Коцюбинському, виявляється, «великі проблеми із харчуванням школярів». Ну що ж, якщо безкоштовні сніданки для дітей – це для когось проблема, то тут складно щось пояснювати…», – зазначив Даніш.

За його словами, місцева влада першочергово взялися за організацію якісного харчування дітей у школах і дитсадках селища в умовах існування окремої територіальної громади. Однією з перших депутати селищної ради затвердили програму організації харчування в закладах освіти, яка передбачає безкоштовні сніданки для всіх учнів 1­–4-х класів. «По-друге, у рамках програми діти пільгових категорій харчуються абсолютно безкоштовно або за системою 40/60 – в залежності від категорії пільги», – пояснив селищний голова.

Він також зауважив, що організацію харчування школярів, якою раніше займалося ірпінське комунальне підприємство, «перебрали на себе школи та селищна рада». «Зараз ми налагоджуємо роботу харчоблоків у новому форматі. Вивчаються смаки та уподобання дітей, щоби, дотримуючись усіх норм та вимог, урізноманітнити меню», – розповів Даніш.

Очільник селища закликав батьків учнів, у яких є зауваження чи пропозиції щодо шкільного харчування, звертатися до директорів навчальних закладів, до начальника управління освіти Коцюбинської селищної ради Олени Лошицької або до нього особисто. «Мій кабінет завжди відчинений, і я готовий до розмови з кожним мешканцем нашої громади. Буду вдячний за пропозиції і допомогу в покращенні організації харчування наших школярів», – наголосив Сергій Даніш.

Нагадаємо, раніше він назвав фейком поширювану в соціальних мережах інформацію про закриття в Коцюбинському бібліотеки ім. О. Гайдай.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300